Kidsday 26 september

Om het jeugdjaar in schoonheid af te sluiten organiseren we dit jaar op zondag 26 september een heuse “kidsday waarbij jong en oud samentennisfun kunnen beleven afgewisseld met een BBQ (gratis voor de kids) en receptie.

Hoe ziet de dag eruit?

Van 10u – 12u:

Kidsday wit-oranje

Vanaf 10u betreden onze jongste kids van wit tot oranje en hun (groot)ouders het terrein voor de kidsday vol tennis en spel! Schrijf je via onderstaande knop in voor de kidsday!

Schrijf je in via dit formulier voor kidsday wit-oranje!

Van 12u30 tot 14u30: 

Dubbeltornooi “jong en oud”
We organiserenin de namiddag met een dubbeltornooitje “jong en oud” voor de groene spelers (geboren tussen 2011 en 2006) tot en met 15 jaar met hun senior partner. Schrijf je samen met je papa, mama, nonkel, tante, opa, oma, broer, ... of vriend(in) van +15 jaar in en doe mee aan dubbelwedstrijdjes van 10u tot 12u.
Ken je geen tennissers van +15 jaar maar wil je toch graag deelnemen? Geen nood: we beschikken op de club over voldoende “seniors” die dit evenement niet willen missen en graag gekoppeld worden aan een “junior”. Wij zorgen dus voor een senior partner, ook wanneer je je alleen inschrijft.
Je hoeft zeker geen ervaren speler te zijn om deel te nemen, fun primeert!

Schrijf je in via dit formulier voor 'Jong en oud'!

Van 15u-...:
Clubkampioenschap jeugd
Na een lessenreeks, begeleid tennissen en een bijzonder leerrijke tennisstage willen de meer competitiegerichte jeugdspelers onder jullie zich ongetwijfeld met elkaar meten tijdens ons “jeugdclubkampioenschap”. Vanaf 15u starten we met de poulewedstrijden, iedereen speelt dus zeker meerdere wedstrijden!

Schrijf je in via dit formulier voor het jeugd CK!

Vanaf 17u-19u:
BBQ
Na een ongetwijfeld vermoeiende dag is het tijd om de maag te vullen met een heerlijke en hopelijk zomerse BBQ. Deze is gratis voor alle deelnemende jeugdspelers, (groot)ouders en andere aanwezigen kunnen mee eten aan democratische prijzen. Inschrijven verplicht!
UA-70675953-5