Algemen info over de lessen op T.C. Savanti

Wil je beginnen met de leukste sport ter wereld of wil je jouw techniek wat bijschaven? Wij bieden lessen aan voor elk niveau en elke leeftijd!

Jeugd

Voor kinderen zijn er de jeugdlessen in de lente en de zomer (hierover later meer info) van 4 jaar tot 18 jaar. Kijk hiervoor onder het tablad lentelessen jeugd 2021

In augustus organiseren we onze jaarlijkse zomerstage. Omwille van de coronamaatregelen zal dit komende zomer in een ander formaat zijn. Hierover communiceren we later via de website.

Tijdens de wintermaanden is onze club gesloten maar we bieden lessen aan in TC Bornem of voor de kleinsten in de sporthal van Sint-Amands. Meer info kan je vinden bij winterlessen jeugd. 

Volwassen

Voor wie wil kennismaken met de sport hebben we een aangepast Start 2 Tennis programma. Meer info volgt in de komende weken/maanden voor de start van het seizoen.

Voor volwassenen die reeds kunnen tennissen maar hun techniek wat willen bijschaven voorzien we priv√©lessen, meer info volgt in de komende weken/maanden voor de start van het seizoen.

UA-70675953-5