Aanbod lentelessen jeugd 2021

Overzicht lentelessen jeugd 2021

Beste jeugdleden, beste leden,

Ook dit jaar bieden we tennislessen aan voor onze jeugd op Savanti. In deze mail geven we een overzicht van het aanbod. Uiteraard is iedereen welkom om lessen te volgen op onze club. Stuur deze mail dus gerust door naar jullie vriendjes, neven en nichten, kinderen, kleinkinderen, … Kortom naar iedereen die graag wil kennismaken met onze prachtige sport.

Nieuw is dat wij, net zoals bij de winterlessen, de lentelessen combineren met Multi SkillZ for Tennis. Daarvoor werken we samen met de Multi SkillZ Academy Klein-Brabant, waar Ilse De Vlieger, ook al vele jaren tennisleraar bij TC Savanti, de hoofdcoach is.

Het Multi SkillZ-programma slaat de brug tussen basisbewegingen en de veeleisende sportspecifieke (spel)situaties. Via unieke drills brengt Multi SkillZ algemene en tennisgeoriënteerde skills bij. Dit vergroot systematisch het motorisch vermogen bij kinderen van 4 tot 12 jaar via groeisessies vol spel, oefening en persoonlijke coaching.

Ilse had de kans om nauw betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het gloednieuwe Multi SkillZ for Tennis-programma en staat te popelen om onze kids bij TC Savanti op deze manier nog gekker te maken van onze tennissport.

In onderstaande tabel kunnen jullie de lesmomenten terugvinden:

Ik schrijf me in!

Capture-1

Voor de spelers die deelnemen aan de interclub of klavertje, hebben we voorlopig nog geen lessen ingepland. Dit omdat het nog niet duidelijk is of deze competities kunnen/mogen plaatsvinden. Van zodra wij bevestiging hebben dat een van deze competities gespeeld zullen worden, zullen de deelnemers hiervan een overzicht krijgen met de lessen voor hun competitie. Indien ze dit wensen kunnen ze uiteraard ook deelnemen aan de reguliere lentelessen.

Belangrijk om te weten:

  • Inschrijvingen voor de lessen dienen te gebeuren vóór zondag 28 maart
  • De in deze mail vooropgestelde uren en dagen zijn indicatief en kunnen nog worden aangepast in functie van het aantal inschrijvingen.
  • We vragen je om bij het inschrijven kleur en geboortedatum in te vullen. De definitieve kleurtoewijzing gebeurt nadien door de trainers op basis van niveau én ervaring. 
  • In de week voor de 1ste les krijg je de groepsindeling en het definitieve uur toegezonden.
  • De lessen die “in het water” vallen, worden terugbetaald of ingehaald.
  • Inschrijven kan alleen via onderstaande link:

Ik schrijf me in! 

Betalen doe je via overschrijving naar T.C. Savanti BE44 7895 8875 3945, voor de aanvang van de lessenreeks, met vermelding: “jeugdtennislessen en kleur + naam”.

Om tennislessen te kunnen volgen dien je natuurlijk jeugdlid te zijn van T.C. Savanti. Zo kan je onbeperkt tennissen én ben je ook verzekerd via Tennis Vlaanderen.

Info omtrent het Savanti-lidmaatschap vind je op de website van Savanti.  Het lidgeld moet afzonderlijk van het lesgeld betaald worden.

 

Tot slot kunnen jullie voor al jullie vragen in verband met de jeugdlessen terecht op volgend e-mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Dit mailadres wordt ook gebruikt voor alle communicatie over de lessen.

 

Tot op een van onze jeugdlessen!

De trainers van TC Savanti

UA-70675953-5