Sommige onder jullie zullen reeds gesprekken of geruchten opgevangen hebben ivm indoor padel in Sint-Amands en bij deze kunnen we dit eindelijk wereldkundig maken. In het Industrieterrein op Hemelrijken 5 zal dit najaar Workout Factory openen waar 2 indoor padel terreinen zullen gelegd worden. Als bestuur van TC Savanti hebben wij samen met Workout Factory bekeken hoe we hier als bestaande sportclub ook deel van kunnen uitmaken om ons sportieve padel verhaal - dat nu een jaar geleden begonnen is - verder uit te breiden.
Meer details zullen in de komende weken nog meegedeeld worden, maar we kunnen wel al meedelen dat deze gesprekken zeer constructief verlopen zijn en dat naast het B2B gedeelte dat Workout Factory zal faciliteren, Savanti deel zal uitmaken van het recreatieve verhaal.
Het is dan ook met veel plezier dat wij kunnen aankondigen dat dit private initiatief ook extra voordelen zal meebrengen voor de Savanti (padel)leden en Savanti zelf. Schrik dus niet als je binnenkort reeds 2 indoor padel velden bij de reservatie opties ziet staan op de site of app van Tennis Vlaanderen!
 
Nu dit nieuwtje de deur uit is kunnen wij ook reeds 2 data aankondigen om aan te kruisen in de agenda’s waar TC Savanti in de nieuwe indoor accommodatie van Workout Factory zal te vinden zijn:
 • Zaterdag 19 November - Eindfase Padel Ladder @ Workout Factory: Aangezien wij nu reeds de garantie hebben op droge condities :) zullen wij deze eindfase wat uitbreiden tot een echt event met hapje, drankje, enz… Details met volledige programma en mogelijkheid tot inschrijvingen volgen nogTer herinnering, onderstaand schema geeft reeds de eindfase van deze competitie aan, dus nogmaals veel succes aan alle ploegen tijdens de komende speelperiodes.

 

 
 • Maandag 28 November tot Zondag 4 December - Workout Factory Indoor Padel tornooi Savanti : Tijdens deze week organiseren wij ons 3e tornooi van dit seizoen voor volgende reeksen:
* Dames P50 (2 poules)
* Heren P100 (3 Poules)
* Heren P200 (4 Poules)
* Heren P300 (3 Poules)
Ook voor dit tornooi zullen Savanti leden de mogelijkheid hebben tot voorinschrijving vanaf zondag 30 Oktober om 07:00

Winterbar - vrijdag 16 december

Dit jaar zal er eindelijk terug een winterbar in Puurs-Sint-Amands zijn. Wij zijn een van de verenigingen die hier onze schouders onder wil steken. Samen met Rotary KB en Rode Kruis PSA zullen wij op vrijdag 16/12 de winterbar open houden. Iedereen is welkom tussen 10u en 01u00.

Kom dus zeker langs om onze verenigingen te steunen!

Volg onze facebookpagina en website voor meer updates! We voorzien veel lekkers op deze dag!

Vrijwilligers gezocht!

Vele handen maken licht werk en daarom zoeken we nog heel wat helpers om tijdens die dag verschillende taken in goede banen te leiden. Wil je graag een handje komen toesteken? Laat het ons dan weten via deze link.
Alle hulp wordt ten zeerste geapprecieerd!
wvpsa logo
Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw een dartstornooi voor duo's op 10 & 11 februari. Op beide dagen zal er 1 poulemoment plaatsvinden, op zaterdag gevolgd door een eindronde:
 • Poules:

Vrijdag 10/2 start om 19u30

zaterdag 11/2 start om 17u

 • Eindronde

zaterdag om 19u30

Format:
 • Poules: 3 legs vanaf 301, elke leg is een punt
 • Eindronde: 16 ploegen (Eerste 2 ploegen uit elke poule stoten door)
  • 1/8 finales (19u30) => 2 gewonnen legs van 501
  • 1/4 finales (21u15) => 2 gewonnen legs van 501
  • 1/2 finales (22u00) => 3 gewonnen legs van 501
  • Finale 23u => 4 gewonnen legs van 501 indien match start ten laatste om 23u. Na 23u => 3 gewonnen legs van 501
Wij kijken er naar uit om jullie opnieuw talrijk te verwelkomen, inschrijven kan hier

 

darts

 

 

 

Club visie padel
Met onze nieuwe padel infrastructuur toont onze club de ambitie om deze opkomende racket- (of pallet) sport aan te bieden voor recreatieve en competitieve spelers. Binnen onze getrouwe, aangename en ongedwongen clubsfeer willen we deze opkomende sport aanbieden aan zowel onze bestaande en nieuwe leden, alsook aan de occasionele padel liefhebbers.

Reservatie uren en tarieven
Zoals reeds medegedeeld in een vorige update hebben we gekozen voor het “Pay en Play principe” met reservatieblokken van 1,5u. De kost voor een terreinreservatie zal respectievelijk 16€ en 24€ per anderhalf uur bedragen in de dal- en top uren. In onderstaande tabel een overzicht van de dal (rode) en top (groen) ‘uren’.

Lidmaatschap
Zoals vermeld in onze clubvisie willen wij op Savanti de Padel sport aanbieden aan iedereen, vandaar dat wij gekozen hebben om de padel reservatie toe te laten via het platform van Tennis Vlaanderen voor verschillende ledengroepen.

Padel leden: Vanaf december zullen wij starten met een mogelijkheid tot padel lidmaatschap (vanaf 16 jaar) aan 30 euro voor een periode van een volledig kalenderjaar (tot eind december 2022). Dit lidmaatschap geeft de mogelijkheid om een terrein te reserveren in onze top en dal uren tot 10 dagen op voorhand alsook andere voordelen zoals deelname aan clubactiviteiten, interclub, verzekering,… . Indien een padel lid aan de start van het tennisseizoen ook als tennis lid aansluit zal hij/zij dan nog een korting van 10 euro ontvangen.
Tennis leden die geen padel lidmaatschap wensen of nodig hebben zullen in de daluren ook kunnen reserveren tot 10 dagen op voorhand, maar in top-uren slechts 3 dagen op voorhand (dit geldt dus ook voor onze tennisjeugd -16j)
Niet-leden zullen zowel in dal als top uren de vrije uren kunnen boeken tot 3 dagen op voorhand


Reservatiesysteem
Wij gaan starten met een reservatiesysteem dat slechts één naam vereist, welke andere spelers die er dan uiteindelijk meespelen is volledig vrij te kiezen (leden, niet-leden,…). Wat het aantal reservaties betreft, zal iedereen de mogelijkheid hebben om tegelijk 1 dal-uur en 1 top-uur te boeken alsook een bijkomende last minute boeking (24u op voorhand).
Deze reservatieprincipes gaan in de komende maanden verder opgevolgd worden en indien nodig worden aangepast op basis van de bezetting.


Reservatiesysteem
Via ons clubhuis zullen wij ook padel ballen aanbieden voor verkoop alsook de verhuur van padel racketjes. Uiteraard zal dit enkel mogelijk zijn tijdens de openingsuren van ons clubhuis, dus hou hier zeker rekening mee.

Verkoop padel ballen: 6 €
Verhuur padel rackets: 3 € + 20€ waarborg (cash)
Verkoop padel rackets: bij onze clubsponsor Racketservice 0499 88 16 61

  

Vanaf 1 april gaat het zomerschema in voor onze terreinreservatie. Indien je nog niet heraangesloten bent, kan je vanaf dan niet meer reserveren.

Om dit te vermijden is het nodig om tijdig je lidmaatschap in orde te brengen zodat onze secretaris je kan aansluiten tegen het einde van de maand.

Alle info op onze website: https://savanti.be/lid-worden 🎾🎾🎾

 • 1
 • 2
UA-70675953-5