Padel

 

Padel

 • Meet Padel @ Savanti

  Heb je al vaak horen vertellen over padel en kriebelt het bij jou ook om die nieuwe sport eens te proberen? Of ben je al eens voorbij onze terreinen gewandeld en zou je graag aan padel beginnen? Dan hebben wij op Savanti de ideale oplossing! Op twee verschillende momenten organiseren we 'Meet Padel @ Savanti', dit zijn echte kennismakingsdagen voor mensen zonder ervaring in de padelsport. Deze vinden plaats via 3 sessies op 2 verschillende dagen:

  Zaterdag 18/09, sessies om 9u, 10u en 11u

  Vrijdag 24/09, sessies om 18u30, 19u30 en 20u30

  Tijdens een sessie van een uur ontvang je alle info rond padelmateriaal, reservaties, spelregels en basis tactiek, gevolgd door 45 minuten op het terrein waar je de basisslagen leert kennen en een wedstrijdje leert spelen. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een gediplomeerde padeltrainer. Tijdens elke sessie is er plaats voor maximaal 8 spelers.

  Inschrijven kan vanaf 16 jaar en kost 5 euro -> Inclusief drankje, huur terrein, racket en ballen (Ter plaatse te betalen). Schrijf je in via onderstaande links:

  Zaterdag 18/09

  Vrijdag 24/09

 • Infrastructuur
  TC Savanti beschikt over 2 verliche padelcourts
 • Club visie padel

  Met onze nieuwe padel infrastructuur toont onze club de ambitie om deze opkomende racket- (of pallet) sport aan te bieden voor recreatieve en competitieve spelers. Binnen onze getrouwe, aangename en ongedwongen clubsfeer willen we deze opkomende sport aanbieden aan zowel onze bestaande en nieuwe leden, alsook aan de occasionele padel liefhebbers.

  Reservatie uren en tarieven

  Zoals reeds medegedeeld in een vorige update hebben we gekozen voor het “Pay en Play principe” met reservatieblokken van 1,5u. De kost voor een terreinreservatie zal respectievelijk 16€ en 24€ per anderhalf uur bedragen in de dal- en top uren. In onderstaande tabel een overzicht van de dal (rode) en top (groen) ‘uren’.

  Lidmaatschap

  Zoals vermeld in onze clubvisie willen wij op Savanti de Padel sport aanbieden aan iedereen, vandaar dat wij gekozen hebben om de padel reservatie toe te laten via het platform van Tennis Vlaanderen voor verschillende ledengroepen. Padel leden: Vanaf december zullen wij starten met een mogelijkheid tot padel lidmaatschap (vanaf 16 jaar) aan 30 euro voor een periode van een volledig kalenderjaar (tot eind december 2022). Dit lidmaatschap geeft de mogelijkheid om een terrein te reserveren in onze top en dal uren tot 10 dagen op voorhand alsook andere voordelen zoals deelname aan clubactiviteiten, interclub, verzekering,… . Indien een padel lid aan de start van het tennisseizoen ook als tennis lid aansluit zal hij/zij dan nog een korting van 10 euro ontvangen. Tennis leden die geen padel lidmaatschap wensen of nodig hebben zullen in de daluren ook kunnen reserveren tot 10 dagen op voorhand, maar in top-uren slechts 3 dagen op voorhand (dit geldt dus ook voor onze tennisjeugd -16j) Niet-leden zullen zowel in dal als top uren de vrije uren kunnen boeken tot 3 dagen op voorhand

  Reservatiesysteem

  Wij gaan starten met een reservatiesysteem dat slechts één naam vereist, welke andere spelers die er dan uiteindelijk meespelen is volledig vrij te kiezen (leden, niet-leden,…). Wat het aantal reservaties betreft, zal iedereen de mogelijkheid hebben om tegelijk 1 dal-uur en 1 top-uur te boeken alsook een bijkomende last minute boeking (24u op voorhand). Deze reservatieprincipes gaan in de komende maanden verder opgevolgd worden en indien nodig worden aangepast op basis van de bezetting.

  Verhuur van materiaal

  Via ons clubhuis zullen wij ook padel ballen aanbieden voor verkoop alsook de verhuur van padel racketjes. Uiteraard zal dit enkel mogelijk zijn tijdens de openingsuren van ons clubhuis, dus hou hier zeker rekening mee. Verkoop padel ballen: 6 € Verhuur padel rackets: 3 € + 20€ waarborg (cash) Verkoop padel rackets: bij onze clubsponsor Racketservice 0499 88 16 61
 • Reserveer een terrein
 • Meet Padel @ SAvanti

  We zijn nog in volle opstart van onze padel. Er zullen zeker lesmomenten komen op Savanti. We denken hierbij aan gewone lessen voor de gevorderde spelers maar ook Start2Padel voor de nieuwkomers.

  Er zijn wel reeds kennismakingsmomenten, onze Meet Padel @ Savanti momenten.

  Meer info hierover vind je hier

 

UA-70675953-5